Rakovník Bakalář 12° 0,5l
Kód: FL-B16Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Rakovník Bakalář 12° 0,5l - obľúbený ležiak plnej chute, varený podľa tradičnej receptúry. Vyznačuje sa chmeľovou horkosťou, zlatou farbou a bohatou penou.
Príjemne osvieži pri zábave, športe a poteší pri priateľskom posedení počas celého roka, nie len v lete. Toto pivko patrí v rámci našej ponuky k tomu najlepšiemu, v tejto kategórii.
Obsah alkoholu: 4,9 %
Stupňovitosť: 12°
V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Flaškové pivo | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.805 kg | 
| Krajina pôvodu: | Česká Republika | 
| Výrobca: | Rakovník | 
| Pivný štýl: | Ležiak | 
| Druh piva: | Priemyselné | 
| Obsah alkoholu: | 4,9 % | 
| Stupňovitosť: | 12° | 
| Filtrácia: | Filtrované | 
| Pasterizácia: | Pasterizované | 
| Slad: | Humnový jačmenný slad | 
| Chmel: | Žatecký chmel, Chmelové výrobky | 
| Farba: | Svetlé | 
| Balenie: | Vratná fľaša, sklo – 0,5l (0,13€) | 
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                Pridať komentár
            
                        
Tradiční pivovar v Rakovníku
- Je dnes jedným z mála samostatných nezávislých priemyselných pivovarov v ČR.
- Varí všetky svoje pivá dvojrmutovým spôsobom a klasickou technológiou, keď pivo kvasí v otvorených kadiach a leží 40-60 dní v horizontálnych tankoch.
- Používa k výrobe piva české a výlučne tie najkvalitnejšie suroviny, čiže české slady, žatecký chmeľ a vodu z vlastných hlbinných studní.
- Má právo označovať svoje produkty chráneným zemepisným označením České pivo.
Pivá značky Bakalář sa vyznačujú jedinečnou chmeľovou horkosťou, plnou chuťou, výraznou farbou a bohatou pevnou penou.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            