Poutnik ležiak 11° 0,5l
Kód: 12471-1-2-2Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Poutnik ležiak 11° 0,5l - k jeho výrobe sa používajú kvalitné suroviny, ako aj klasická technológia. Všetky tieto prednosti ešte viac vynikajú, pretože pivo je prírodné - nepasterizované. Znamená to, že má nie len výbornú chuť ale taktiež aj významné výživové hodnoty s priaznivými fyziologickými funkciami.
Obsah alkoholu: 4,5 %
Stupňovitosť: 11°
V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pivo podľa stupňovitosti | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.875 kg | 
| Krajina pôvodu: | Česká Republika | 
| Výrobca: | Poutnik | 
| Pivný štýl: | Ležiak | 
| Druh piva: | Priemyselné | 
| Obsah alkoholu: | 4,5 % | 
| Stupňovitosť: | 11° | 
| Filtrácia: | Filtrované | 
| Pasterizácia: | Nepasterizované | 
| Slad: | Humnový jačmenný slad | 
| Chmel: | Žatecký chmel, Chmelové extrakty | 
| Farba: | Svetlé | 
| Balenie: | Vratná fľaša, sklo – 0,5l (0,13€) | 
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Po dvojročnom vlastníctve sa družstvo DUP Pelhřimov, na konci roka 2003, rozhodlo výrazne zmeniť marketingovú stratégiu pivovaru.
Došlo k zmene názvu pivovaru na "Pivovar Pútnik", zmenilo sa logo a taktiež došlo k zmene receptúry varenia, kde bol daný dôraz predovšetkým na kvalitu vstupov tak, aby bola následne zaručená štandardná kvalita všetkých várok.
Všetky druhy pív vyrábaných v pivovare Pútnik, či už sa jedná o výčapné pivá, ležiaky alebo špeciály, sú vyrábané zhodným technologickým postupom vyznačujúcim sa najmä dekokčným spôsobom varenia a následným dlhodobým zrením pri nízkych teplotách okolo 2 ° C.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            